00:00:00 Avasõnad
00:04:28 Viljelussüsteemi, eelvilja ja ilmastikutingimuste mõju suvinisu saagile ja kvaliteedile – Anne Ingver, ETKI
00:33:10 Talirüpsi saagi kvaliteedinäitajad erinevate viljelusviiside korral – Lea Narits, ETKI
01:06:34 Bioloogilise ja keemilise haigustõrje võrdlus teraviljadel – Pille Sooväli, ETKI
01:44:40 Räni mõju odra saagile ja kvaliteedile – Evelin Loit, EMÜ
02:10:19 Kõrge saak ja eliitkvaliteet saavad väärtuseks koos stabiilsusega – Reine Koppel, ETKI
02:36:53 Mikroelementide analüüsi kasutatavusuuring rohumaade väetamise tõhususe hindamiseks – Rein Lillak, EMÜ
02:53:54 Vahekultuuride segud ja nende biomassi suurendamise võimalused – Liina Talgre, Kervin Adamson, EMÜ
03:23:52 2020. aasta kogemused – Viljar Veidenberg, Pajumäe talu
03:42:05 Paneeldiskussioon “Toidu julgeolek”- Marko Gorban (MeM), Roomet Sõrmus (EPKK), Viljar Veidenberg (Pajumäe talu) Konverentsi modereeris Kalvi Tamm