Teaduslik-praktiline veebikonverents Agronoomia 2021
Üritust korraldab Eesti Taimekasvatuse Instituut koostöös Eesti Maaülikooliga
11. märts 2021
10:00-10:10 Avasõnad
10:10-10:40 Viljelussüsteemi, eelvilja ja ilmastikutingimuste mõju suvinisu saagile ja kvaliteedile - Anne Ingver, ETKI
10:40-11:10 Talirüpsi saagi kvaliteedinäitajad erinevate viljelusviiside korral - Lea Narits, ETKI
11:10-11:40 Bioloogilise ja keemilise haigustõrje võrdlus teraviljadel - Pille Sooväli, ETKI
11:40-12:10 Räni mõju odra saagile ja kvaliteedile - Evelin Loit, EMÜ
12:10-12:40 Kõrge saak ja eliitkvaliteet saavad väärtuseks koos stabiilsusega - Reine Koppel, ETKI
12:40-13:10 Paus
13:10-13:30 Mikroelementide analüüsi kasutatavusuuring rohumaade väetamise tõhususe hindamiseks - Rein Lillak, EMÜ
13:30-14:00 Vahekultuuride segud ja nende biomassi suurendamise võimalused - Liina Talgre, Kervin Adamson, EMÜ
14:00-14:30 2020. aasta kogemused - Viljar Veidenberg, Pajumäe talu
14:30-15:30 Paneeldiskussioon “Toidu julgeolek”- Marko Gorban (MeM), Roomet Sõrmus (EPKK), Viljar Veidenberg (Pajumäe talu)
Konverentsi modereerib Kalvi Tamm
Konverentsi saab järele vaadata SIIN
Konverents toimub Eesti maaelu arengukava 2014–2020 meetme 1 “Teadmussiire ja teavitus“ toetuse (meede 1.1) raames, toetab Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.